Козирозите са представители на елемена земя. Хората от тази зодия

...
 
Козирозите са представители на елемена земя. Хората от тази зодия
Коментари Харесай

4 причини заради които астролозите съветват да не се влюбвате в Козирог

 

Козирозите са представители на елемена земя. Хората от тази зодия са виновни и съществени, отличават се с мъдрост, необятен мироглед. Всичко това ги прави привлекателни, забавни, приятни в общуването. Нищо чудно, че всеки може да се влюби в тях.

Но няма потребност да бързате да извършите Козирозите своя сродна душа и да изградите връзки с тях. Има няколко аргументи, заради които близостта с тях не е добра концепция.

Те са невъзмутими

Козирозите могат да изпитват усеща, само че няма да бързат да приказват за тях. Представителите на тази зодия постоянно ще останат спокойни, ще бъдат безразлични към всичко, което се случва.

На колегата ще наподобява, че не го обичат, че не изпитват никакви усеща към него, че връзката е безперспективна.

Те са безмълвни

Всеки желае да чува похвали и похвали. Козирозите не са доста склонни да приказват топли думи, да демонстрират деликатност.

Безполезно е да изисквате това от тях, не си хабете силата на вятъра. Партньорът или ще би трябвало да се помири с тази бездейност на Козирозите, или да ги напусне, тъй като те няма да се трансформират.

Те са егоисти

Това се демонстрира във обстоятелството, че представителите на зодията са закрепени върху работата си, върху постигането на професионалните им цели. Ако Козирозите работят, извършват отговорностите си, то мъчно ще ги развълнува нещо друго.

Членовете на фамилията им ще би трябвало да вземат решение проблемите си сами, а не да разчитат на обстоятелството, че Козирогът ще се смили над тях и ще ги поддържа.

Те са педантични

Да доведат всичко до съвършенство е концепция фикс за Козирозите. Тези хора няма да спрат, до момента в който не реализиран съвършения резултат.

Но те ще изискват същото и от околните си, без да се преценяват с техните благоприятни условия. За съвсем всеки ще е мъчно да живее в подобен темп.

Както можете да видите, Козирозите не са идеални, макар че от време на време наподобяват тъкмо такива заради своята отговорност и съвестност. Те имат дефекти, с които е много мъчно да се помири човек. Това става изключително явно при дълготрайно взаимоотношение с тях.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР